info@dzst.nl
Samen duurzaam!

Winactie #OverijsselMaaitNiet

winactie #OverijsselMaaitNiet

Natuur voor Elkaar organiseert een leuke winactie #OverijsselMaaitNiet. Speciaal voor alle Overijsselaars die het maaien van hun gras kunnen weerstaan deze maanden. Deel vóór 1 juli de leukste, mooiste, gekste foto van jouw ongemaaide gras op Insta, Facebook, LinkedIn of Twitter met #overijsselmaaitniet en vertel jouw verhaal erbij. Waarom maai jij niet en wat was het leukste dat je ervoor terugkreeg, waar werd je blij van en wat vond je minder?

Win mooie prijzen
De schrijver van het beste verhaal en foto’s krijgt een bon van €200 van biologische kweker Holsto Tuinen en Buitenleven in Olst. De nummers 2 en 3 krijgen het nét uitgekomen boek ‘Van gazon naar gras’ van bijen goeroe Arie Koster.

Meer leven in jouw tuin
Je gras niet maaien betekent meer wilde, inheemse bloemen en dat betekent meer nectar en stuifmeel voor bijen en vlinders. Dus genieten van meer leven in jouw tuin! Want je maakt een heerlijk buffet voor allerlei belangrijke beestjes, van bijen tot kevers en vlinders tot hommels. Sommige van die bloemen zijn trouwens ook kraamkamers voor vlinders, bijen en andere insecten. Ze leggen er hun eitjes in of op.

Doe ook mee
Daarom dagen we jou uit om ook in juni niet of een deel van jouw gras te maaien zodat de rupsen genoeg te smikkelen hebben om mooie vlinders te worden. Doe je mee met deze leuke winactie #OverijsselMaaitNiet van Natuur voor Elkaar?

Gratis advies
Wil je meer leven in je tuin creëren en heb je geen idee hoe? Schakel gratis hulp in van de tuincoach. De tuincoach komt bij jou thuis en denkt mee in duurzame oplossingen. Helemaal afgestemd op jouw tuin.

Related Posts

Leave a Reply