info@dzst.nl
Samen duurzaam!

Tuincoaches

Tuincoach: een groene buur die met je meedenkt!

Wil jij een groene en klimaatbestendig tuin? Wil jij je tuin bestand maken tegen droge zomers of natte winters? Droom je van een tuin waar vogels, vlinders en andere dieren graag komen? Maar weet je niet waar je moet beginnen? De tuincoach kan jou hiermee helpen.

Ons doel is om meer groene en duurzame tuinen te maken in Steenwijkerland. Tuinen waarvan de eigenaren echt kunnen genieten.

Hoe werkt het?
De tuincoach komt langs in jouw tuin en bekijkt samen met jou welke praktische oplossingen er zijn voor jouw tuin. Je kan de tuincoach zien als een groene buur met kennis die met je meedenkt.

Bezoek
Je krijgt praktische tips waarmee je aan de slag kunt. Denk bijvoorbeeld aan tips over

  • tegels eruit en planten erin
  • hoe krijg je een onderhoudsarme maar groene tuin
  • hoe kun je regenwater afkoppelen

Een bezoek duurt ongeveer één uur en na het bezoek krijg je binnen een aantal dagen een geschreven verslag met daarin tips van de tuincoach.

Het bezoek en advies van de tuincoach is gratis.

De tuincoaches, v.l.n.r. Sandra van der Zwaag, Magda Piessens en Annica Koot
(Foto: Martine Sprangers)

Meld je aan
Woon jij in Steenwijkerland dan kan je je aanmelden door het invullen van onderstaand formulier (via de aanmeldknop). We nemen dan snel contact met je op voor het maken van een afspraak. Het maakt niet uit hoe klein of groot jouw tuin is, aanmelden voor een bezoek van de tuincoach kan altijd.