info@dzst.nl
Samen duurzaam!

Repair Café Steenwijkerland komt naar Infopunt Duurzaam Doen

Repair Café Steenwijkerland

Zaterdag 2 september zijn de vrijwilligers van Repair Café Steenwijkerland aanwezig in het Infopunt Duurzaam Doen van Stichting Duurzaam Steenwijkerland. Zij bieden je de helpende hand bij allerlei reparaties: van fiets tot spijkerbroek en van blender tot knuffel. Tussen 10.00 en 14.00 uur ben je van harte welkom aan de Kerkstraat 4 in Steenwijk.

Tweede leven
Bij het Repair Café Steenwijkerland kun je textiel, kleding, elektrische apparaten, fietsen en speelgoed laten maken. Met als doel om spullen te hergebruiken in plaats van weg te gooien. Zo gaan we zuiniger om met grondstoffen. Dat is goed voor het milieu én voor je portemonnee, want je bespaart geld.

Gratis reparaties
Het Repair Café is gratis toegankelijk en reparaties worden gratis uitgevoerd. Een vrijwillige bijdrage wordt wel van harte aanbevolen om de kosten voor het materiaal te dekken. Deskundige vrijwilligers nemen hiervoor het benodigde gereedschap, materiaal, kennis en hun ervaring mee op allerlei terreinen. Dus neem je kapotte spullen van thuis mee. In het Repair Café ga je samen met de deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren.

Voor iedereen
Heb je niets om te repareren? Kom ook dan gezellig langs. De koffie en thee staan voor je klaar. Kijk of help bijvoorbeeld mee bij een reparatie van iemand anders. Het Repair Café is van 10.00 tot 14.00 uur eenmalig niet in de Kringloopwinkel te Tuk, maar bij het Infopunt Duurzaam Doen aan de Kerkstraat 4 in Steenwijk.

Related Posts

Leave a Reply