info@dzst.nl
Samen duurzaam!

Nationale Klimaatweek 2022 in Steenwijkerland

Van 31 oktober tot en met 6 november is het de Nationale Klimaatweek. De Stichting Duurzaam Steenwijkerland en de gemeente organiseren in deze week diverse interessante activiteiten in het Infopunt Duurzaam Doen. De volgende thema’s komen aan bod: energie opwekken, energie besparen, biodiversiteit, van afval naar grondstof en natuurlijk klimaat. Kom je ook?Programma Nationale Klimaatweek 2022

De activiteiten vind je in de onderstaande kalender. De beschrijving en of aanmelding vereist is, vind je in het overzicht. Je kunt je onderaan de pagina aanmelden. De activiteiten vinden allemaal plaats in het Infopunt Duurzaam Doen, Kerkstraat 4 in Steenwijk.

Agenda

Overzicht activiteiten

Aanmelden

In het bovenstaande overzicht is aangegeven of aanmelden voor een activiteit vereist is. Aanmelden doe je met de onderstaande knop en kan tot en met 28 oktober. Je kunt je uiteraard voor meerdere activiteiten aanmelden. Mochten er onverhoopt te weinig aanmeldingen zijn voor een activiteit dan gaat deze niet door. We brengen je daar dan van op de hoogte.