info@dzst.nl
Samen duurzaam!

Eerste Maak Kennis Café in Infopunt Duurzaam Doen

Maak Kennis Café

Donderdag 22 februari organiseert Stichting Duurzaam Steenwijkerland het eerste Maak Kennis Café. Maak gratis en vrijblijvend kennis met de stichting en geniet ondertussen van een hapje en drankje. Tussen 16.00 en 18.00 uur ben je van harte welkom bij het Infopunt Duurzaam Doen aan de Kerkstraat 4 in Steenwijk.

Borrel ideeën
Wil je meer weten over energie besparen, je huis verduurzamen, een groenere tuin of een schone leefomgeving? Heb je zelf duurzame ideeën waar je een podium voor zoekt? Of ben je nieuwsgierig wat de stichting allemaal doet? Vrijwilligers vertellen je er tijdens deze middag graag meer over. Door Groene Stappen in de Kop te zetten, draag je bij aan het milieu. Dat is bovendien goed voor je wooncomfort, portemonnee én voor toekomstige generaties.

Voor iedereen in Steenwijkerland
Heb je geen specifieke vragen of ideeën? Kom ook dan gezellig langs om kennis te maken met Stichting Duurzaam Steenwijkerland, de betrokken vrijwilligers en andere inwoners. De hapjes en drankjes staan voor je klaar. Je bent welkom op donderdag 22 februari bij het Infopunt Duurzaam Doen aan de Kerkstraat 4 tussen 16.00 en 18.00 uur. Het Maak Kennis Café is helemaal gratis en vrijblijvend.

Foto: Martine Sprangers

Related Posts

Leave a Reply