info@dzst.nl
Samen duurzaam!

Lezing over eco-biologisch bouwen

In het Infopunt Duurzaam Doen houdt Ingolf Kruseman, bio-ecologisch interieurarchitect en Greenbuilding Designer, op 15 juni om 19.30 uur een lezing over eco-biologisch bouwen en renoveren en milieuvriendelijk en gezond verduurzamen. Deze lezing begint om 19.30 uur en is gratis toegankelijk. Graag wel van tevoren aanmelden bij info@dzst.nl.

Ingolf neemt u mee op een reis langs de verschillende wijzen van ecologisch bouwen en welke materialen bruikbaar en gezond zijn. Hij laat ook een holistische visie zien hoe we onze huizen in de toekomst groener, gezonder en meer zelfvoorzienend kunnen maken; zelfvoorzienend op meerdere gebieden, zoals energie, voeding, afvalverwerking en warmte en die uw gezondheid ten goede komt.
Ook mensen die willen aanbouwen of hun huis of kantoor van binnen willen transformeren naar een ecologische uitstraling of look, weet Ingolf te inspireren met trends en de kwaliteit van leven. Hij maakt duidelijk wat ecologisch bouwen voor u kan betekenen.

Verder laat Ingolf 3D voorbeelden zien van gebouwde en nog niet gebouwde projecten die praktische oplossingen voor u helder maken Ook krijgt u een kijkje in de keuken hoe hij 3D en 2D plannen uitwerkt voor zijn klanten.

Project Previwell
Een van de projecten waar hij tevens ook initiatiefnemer van is, is Previwell, dat in Drenthe gebouwd gaat worden als alles mee zit. Dit project is van A tot Z ecologisch ontwikkeld voor zorg, herstel, lifestyle, burn-out en wellness en vakanties gericht op preventie. Het moet alleen nog gebouwd worden.

Previwell spreekt erg tot de verbeelding en inspireert veel mensen ook integraal milieu verantwoord aan de slag te gaan met hun plannen, verbouwing of nieuwbouw.

Tiny huis
Voor mensen die een plan voor een tiny huisje hebben, licht Ingolf ook nog wel een sluier op van wat er op ecologisch gebied gedaan kan worden.

U kunt zijn werk bewonderen op www.asking.nl of contact maken via info@asking.nl en 06-11350580. We hopen u die avond te treffen en bij groot enthousiasme is Ingolf Kruseman bereid zijn verhaal nogmaals te houden bij ons in het Infopunt Duurzaam Doen, Kerkstraat 4 in Steenwijk.

Related Posts

Leave a Reply