info@dzst.nl
Samen duurzaam!

Gratis lezing natuurfotograaf Philip Friskorn

Gratis lezing natuurfotograaf Philip Friskorn

In het kader van biodiversiteit geeft natuurfotograaf Philip Friskorn speciaal voor Stichting Duurzaam Steenwijkerland een unieke lezing over insecten. Beleef zijn wereld mee door de lens en ga op ontdekkingsreis in de natuur.

Over Philip Friskorn
Philip Friskorn houdt zich vooral bezig met natuurfotografie. Zijn passie voor de natuur kreeg hij met de paplepel ingegoten. Zijn interesse gaat vooral uit naar in het wild levende vogels. Hij maakte zijn eerste vogelfoto in 1958.

Schoonheid, licht & emotie
De belangrijkste werkgebieden van Philip zijn Nederland, Scandinavië, Noord-Amerika, Japan en het Caribisch gebied. Door regelmatig naar dezelfde plek te gaan, duik je diep in het onderwerp. Als fotograaf is hij op zoek naar drie elementen: schoonheid, licht en emotie. Hij neemt de beelden mee naar huis om deze drie elementen met anderen te delen. Zoals hij deze avond doet tijdens de lezing over boeiende insecten.

Meld je nu aan
Je bent welkom op woensdag 26 april bij het Infopunt Duurzaam Doen aan de Kerkstraat 4 in Steenwijk. Om 19.30 uur is de inloop en om 20.00 uur starten we. Voor deze unieke en gratis lezing is beperkt plek. Meld je daarom nu aan via info@dzst.nl om een plaats te reserveren. Vol is vol.

Alle info op een rij

Gratis lezing natuurfotograaf Philip Friskorn - Paring Moerassprinkhaan
Paring Moerassprinkhaan – Foto Philip Friskorn
Gratis lezing natuurfotograaf Philip Friskorn - Grote spinnende watertor
Grote spinnende watertor – Foto Philip Friskorn

Related Posts

Leave a Reply