info@dzst.nl
Samen duurzaam!

Gratis workshop: knutselen met afval

Groene Karavaan - Knutselen met afval

Afval hoeft niet allemaal te verdwijnen in de container. Met flessen, papiertjes, pakken, touw, blikjes, stof en wc-rolletjes maak je de allermooiste creaties. Zo maken we als Stichting Duurzaam Steenwijkerland kinderen en volwassenen bewust van de hoeveelheid afval die we produceren, én dat je afval kunt recyclen voor creatieve knutselprojecten.

Fantasiedieren
Speciaal voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar organiseren we een creatieve knutselmiddag in het Infopunt Duurzaam Doen. Ter inspiratie staan er een aantal mooie voorbeelden klaar, maar je mag natuurlijk ook je eigen fantasiedier maken. Denk bijvoorbeeld aan een inktvis van een lege fles, een muis van een conservenblik en een slang van wc-rolletjes. Knutselen met afval is leuk!

Compleet verzorgd
Het afval is schoongemaakt en geschikt om mee te knutselen. Daarnaast zorgen we voor al het benodigde knutselmateriaal en staat er wat lekkers op tafel. Jouw recycle dier mag je mee naar huis nemen. Samen maken we er een gezellige middag van!

Alle info op een rij
• Woensdag 19 april vanaf 14.00 tot 16.00 uur
• Infopunt Duurzaam Doen aan de Kerkstraat 4 in Steenwijk
• Opgeven via info@dzst.nl
• Gratis

Groene Karavaan
Deze activiteit is onderdeel van de Groene Karavaan. Van 15 tot en met 29 april is de Groene Karavaan in Noordwest Overijssel. Met meer dan 30 activiteiten voor bewoners, ondernemers en professionals beloven het 2 fantastische weken te worden.

Rondreizend natuurfestival
De Groene Karavaan is een rondreizend natuurfestival georganiseerd door Natuur voor Elkaar. Dit programma bestaat uit vele organisaties die het met elkaar mogelijk maken de natuur dichterbij inwoners te brengen. Als stichting hebben wij ook een actieve rol in dit festival.

Related Posts

Leave a Reply