info@dzst.nl
Samen duurzaam!

Gratis lezing: kijken met je oren

Kijken met je oren

Het fascinerende leven van onze vleermuizen

Dé vleermuis bestaat niet. Want we hebben maar liefst achttien verschillende soorten vleermuizen in Nederland. Elke soort heeft zijn eigen unieke leefwijze. Stichting Duurzaam Steenwijkerland organiseert woensdag 22 november een gratis lezing over dit bijzondere zoogdier: kijken met je oren. Johann Prescher is ecoloog bij de Gemeente Steenwijkerland en vertelt je deze avond alles over vleermuizen.

Kijkje in het bijzondere leven van vleermuizen
Waar leven de vleermuizen? Hoe werkt ‘echolocatie’? Waarom jaagt de ene soort wel in lantaarnlicht, maar de ander niet? Johann Prescher is ecoloog bij de Gemeente Steenwijkerland. Hij neemt je tijdens de lezing ‘kijken met je oren’ mee in het bijzondere leven van vleermuizen. Met mooie verhalen en prachtige foto’s geeft hij antwoord op deze vragen en nog meer. Bovendien is er ook alle ruimte om jouw vragen te stellen.

Geef je nu op
Woensdag 22 november ben je van harte welkom bij het Infopunt Duurzaam Doen aan de Kerkstraat 4 in Steenwijk. Om 19.30 uur start de lezing en deze duurt tot ongeveer 21.00 uur. Voor de gratis lezing is beperkt plek. Geef je daarom nu op via info@dzst.nl

Franjestaart – Foto Johann Prescher

Related Posts

Leave a Reply