info@dzst.nl
Samen duurzaam!

Woensdag 31 januari gratis Inloopavond Subsidies

Inloopavond subsidies - Foto Randy Da-Costa

Voor het verduurzamen van je woning en tuin zijn er verschillende maatregelen en subsidies. Wil je hier meer over weten? Of kun je wel wat hulp gebruiken bij het aanvragen? Speciaal hiervoor organiseren we op woensdag 31 januari een gratis Inloopavond Subsidies. Tussen 19.30 en 21.00 uur ben je van harte welkom in het Infopunt Duurzaam Doen aan de Kerkstraat 4 in Steenwijk. Onze coaches en adviseurs zitten voor je klaar.

Subsidie voor verduurzamen woning
Als huiseigenaar kun je subsidie aanvragen voor duurzame energie en energiebesparing. Denk aan:

  • dak-, vloer- en glasisolatie
  • zonnepanelen
  • (hybride) warmtepomp
  • zonneboiler

Met een goede voorbereiding heb je dit zo gedaan. Op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland vind je een stappenplan en handige checklist. Hierin vind je ook alle voorwaarden en gegevens die je moet aanleveren.

Goede voorbereiding is het hele werk
Een goede voorbereiding is in dit geval bijna het hele werk. Als de werkzaamheden aan je woning al zijn uitgevoerd, kan het lastiger of meer werk zijn. Verdiep je dus vooraf in de aanvraag en de voorwaarden. Onze energieadviseurs helpen je graag.

Subsidie voor je tuin
Wist je dat je ook subsidie kunt aanvragen voor het verduurzamen van je tuin? Denk aan het:

  • Opvangen van regenwater in een regenton
  • Vervangen van tegels door planten
  • Aanleggen van een groen dak

Met kleine maatregelen houd je droge voeten na een flinke hoosbui en blijft het koeler tijdens hete dagen. Daarnaast is er meer ruimte voor vogels en insecten in jouw tuin.

Klimaatbestendig
Met de speciale tuinsubsidie kun je één of meerdere maatregelen uitvoeren om je tuin klimaatbestendig te maken. Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden in jouw tuin.

Gratis hulp & advies
Vind je die subsidies maar ingewikkeld, kom je er niet uit of kun je digitaal wel wat hulp gebruiken? Kom dan woensdag 31 januari bij ons langs tijdens de Inloopavond Subsidies.

Wij helpen je tussen 19.30 en 21.00 uur met het in kaart brengen van de mogelijkheden en benodigde gegevens. Als dit allemaal compleet is, kunnen wij ook helpen met de aanvraag zelf. We zien je graag in het Infopunt Duurzaam Doen aan de Kerkstraat 4 in Steenwijk.

Foto: Randy Da-Costa

Related Posts

Leave a Reply