info@dzst.nl
Samen duurzaam!

Infopunt Duurzaam Doen

Infopunt Duurzaam Doen - Foto: Martine Sprangers

Kom binnen voor gratis advies, informatie & inspiratie

Wil je meer weten over energie besparen, zwerfafval verminderen, je tuin vergroenen of het verduurzamen van je woning? Wij helpen je in het Infopunt Duurzaam Doen met gratis en onafhankelijk advies.

Energie besparen & woning verduurzamen
Wat is voor jouw koop- of huurwoning de beste oplossing? De energiecoach helpt je met kleine maatregelen. Deskundig advies over bijvoorbeeld isolatie en zonnepanelen krijg je van de energieadviseur.

Groene tuin
Een tuin vol groen is goed voor jou, de natuur en het klimaat. Hoe je die maakt? De tuincoach komt bij je langs en bekijkt welke oplossingen er zijn voor jouw tuin.

Schone leefomgeving
Zet je in voor een schone leefomgeving en sluit je aan bij één van de zwerfvuilteams. Of adopteer een afvalbak bij jou in de buurt. We vertellen je er graag meer over.

Op zoek naar een mooi cadeau?
In het Infopunt vind je de leukste cadeaus. Zoals kaarsen, vogelhuisjes, insectenhotels of een energiebesparende stoofzak. Stuk voor stuk duurzaam en handgemaakt.

Gratis lezingen & workshops
Regelmatig organiseren we interessante lezingen en workshops. Hier bekijk je het actuele overzicht.

Duurzame initiatieven
Heb je een duurzaam initiatief of idee? Wij bieden jou ondersteuning en geven je een podium. Kom langs en wij denken graag met je mee.

Samen duurzaam
Heb je groene vingers, wil je advies geven over energie besparen, bijdragen aan een schone leefomgeving, bezoekers in het Infopunt Duurzaam Doen helpen, of duurzame activiteiten organiseren en begeleiden? Dan zoeken we jou! Hier vind je alle vacatures.

Welkom
Je bent welkom aan de Kerkstraat 4 in Steenwijk. Geopend op maandag van 13.30 tot 17.00 uur en van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Foto: Martine Sprangers

Related Posts

Leave a Reply