info@dzst.nl
Samen duurzaam!

Infodag Duurzaam Wonen: voor de laatste trends & ontwikkelingen

Infodag Duurzaam Wonen Trends

Zonnepanelen, natuurvriendelijk isoleren of toch een warmtepomp? Er zijn zoveel mogelijkheden voor het verduurzamen van je woning. Wat is voor jouw huis de beste oplossing? Dat antwoord krijg je tijdens de gratis Infodag Duurzaam Wonen. Zaterdag 4 november van 10.00 tot 16.00 uur in het gemeentehuis in Steenwijk. Bovendien worden er kennissessies gegeven door experts.

Kennissessies
In de raadzaal kun je interessante kennissessies bijwonen. Hier worden de laatste trends en ontwikkelingen gedeeld over duurzaam wonen. Onder andere over wat je bespaart met HR++ glas, dat isoleren niet kan zonder ventilatie en hoe je kunt isoleren volgens de richtlijnen van natuurvriendelijk isoleren. Bovendien is er alle ruimte om je vragen te stellen aan experts. Het programma ziet er als volgt uit:

  • 10.30 & 14.00 uur – natuurvriendelijk isoleren door Kok Isoleren en Isocoat Isolatie & Coatings
  • 11.00 & 14.30 uur – isolerende beglazing levert meer op dan verwacht door Falkena Glas & Schilderwerken
  • 11.30 uur – ventileren, bij isoleren kun je niet zonder door Brink Climate Systems
  • 12.30 & 15.00 uur – kan er ook warmtepomp in mijn woning? door Lok Installatietechniek
  • 13.00 & 15.30 uur – zijn zonnepanelen tegenwoordig een goede investering? door BespaarPartner
  • 13.30 uur – geWOON besparen door gemeente Steenwijkerland

Huur- en koopwoningen
In de centrale hal van het gemeentehuis zijn Stichting Duurzaam Steenwijkerland, gemeente Steenwijkerland, lokale bedrijven vanuit Stichting Besparen in de Kop en plaatselijke initiatieven aanwezig. Zij geven onafhankelijk advies over onder andere isolatie, verwarming, warmtepompen, zonnepanelen, ventilatie en subsidies. Je kunt tijdens deze dag geheel vrijblijvend informatie aanvragen, helemaal afgestemd op jouw huis. Of je nu een huur- of koopwoning hebt. Dat is goed voor het milieu, je wooncomfort én portemonnee.

Gratis slimme energiemeter
De eerste 100 bezoekers krijgen de slimme P1 energiemeter ter waarde van €30,- cadeau. Met deze meter krijg je direct gedetailleerd inzicht in je stroomverbruik, teruglevering en gas. Natuurlijk is er voor iedere bezoeker een goodiebag.

Voor heel Steenwijkerland
Als inwoner van de gemeente Steenwijkerland ben je van harte welkom. Van 10.00 tot 16.00 uur zijn de deuren van het gemeentehuis in Steenwijk geopend. De toegang is gratis. Meer informatie en een overzicht van alle deelnemers vind je op www.duurzaamsteenwijkerland.nl/infodag-duurzaam-wonen

Related Posts

Leave a Reply