info@dzst.nl
Samen duurzaam!

Gratis webinar verlaag je energierekening

Gratis webinar verlaag je energierekening

Wil je jouw energierekening verlagen? Doe dan mee aan het gratis webinar verlaag je energierekening. Een professionele energieadviseur van het Duurzaam Bouwloket vertelt welke maatregelen je kunt nemen in huis en wat daarbij komt kijken.

Kijk het webinar op

  • Woensdag 6 maart & woensdag 27 maart
  • Van 20.00 tot 21.00 uur

Aanmelden
Meld je aan door het formulier in te vullen op www.duurzaambouwloket.nl/Eencw

Gratis advies
Stichting Duurzaam Steenwijkerland helpt je ook met alle vragen op het gebied van energie besparen en je woning verduurzamen.

Advies aan huis van de energiecoach
De energiecoach is er voor de kleine maatregelen. Want ook met kleine aanpassingen in je woning kun je al verschil maken. Van tochtstrip tot radiatorfolie. Dat is goed voor het milieu, je wooncomfort én portemonnee. De speciaal opgeleide vrijwillige energiecoach komt bij jou thuis. Met een handige checklist ga je samen door je woning en krijg je allerlei tips om energie te besparen en je huis te verduurzamen.

Spreekuur van de energieadviseur
De energieadviseur geeft je deskundig advies over bijvoorbeeld isolatie, zonnepanelen en de warmtepomp. Daarnaast kan hij ook helpen met het beoordelen van offertes en subsidie aanvragen. Iedere woensdag om 19.00 en 20.30 uur (op afspraak) en donderdag van 13.00 tot 17.00 uur houdt de energieadviseur spreekuur bij het Infopunt aan de Kerkstraat 4 in Steenwijk.

Meld je nu aan
Dit advies is helemaal gratis en onafhankelijk. Voor iedereen in Steenwijkerland. Of je nu een huur- of koopwoning hebt. Meer informatie vind je op: www.duurzaamsteenwijkerland.nl/energiecoaches

Related Posts

Leave a Reply