info@dzst.nl
Samen duurzaam!

Gratis lezing over SDG’s

Gratis lezing SDG's

Zo geef jij invulling aan de werelddoelen

Steeds vaker hoor je erover, lees je erover of zie je de pictogrammen verschijnen: de Sustainable Development Goals (SDG’s). Of zoals ze in het Nederlands heten: de duurzame werelddoelen. Maar wat zijn deze doelen eigenlijk? En hoe geef je hier invulling aan? Dit en nog veel meer krijg je te horen tijdens de gratis lezing op donderdag 29 februari. Van 19.30 tot 21.00 uur in het Infopunt Duurzaam Doen aan de Kerkstraat 4 in Steenwijk.

Alles over SDG’s
Tijdens deze informatieve lezing kom je alles te weten over de SDG’s. Waar komen ze vandaan? Wie heeft ze afgesproken? Hoe bindend zijn ze? Wat betekenen ze voor ons als inwoner? En wat betekenen ze voor beleidsmakers, het onderwijs en bedrijven? Stephanie Geurtz (algemeen coördinator van Stichting Duurzaam Steenwijkerland) neemt je mee in de wereld van deze doelen.

Meld je nu aan
Heb je zin om hier meer over te weten? Duik samen met ons het hoopvolle verhaal van de duurzame werelddoelen in en onderzoek de invloed en impact ervan. Meld je nu aan voor deze gratis lezing via info@dzst.nl. We verwelkomen je graag op donderdag 29 februari. De lezing begint om 19.30 uur in het Infopunt Duurzaam Doen aan de Kerkstraat 4 in Steenwijk.

Related Posts

Leave a Reply