info@dzst.nl
Samen duurzaam!

Gratis bespaarwaaier tijdens Maak Kennis Café

Gratis bespaarwaaier tijdens Maak Kennis Café

Donderdag 27 juni in het Infopunt Duurzaam Doen

Op donderdag 27 juni organiseert Stichting Duurzaam Steenwijkerland alweer de vijfde editie van het Maak Kennis Café. Een mooi moment om gratis en vrijblijvend kennis te maken met de stichting en ondertussen te genieten van een verantwoord hapje en drankje. Je bent tussen 16.00 en 18.00 uur van harte welkom bij het Infopunt Duurzaam Doen aan de Kerkstraat 4 in Steenwijk. Tijdens deze editie delen we de handige bespaarwaaier uit. Helemaal gratis.

Bespaarwaaier cadeau
Energie besparen zit in kleine stapjes, die samen grote Groene Stappen in de Kop maken. Goed voor jouw portemonnee én voor ons milieu. De bespaarwaaier staat vol leuke ideeën en tips om gemakkelijk energie te besparen. Denk aan altijd een deksel op de pan doen tijdens het koken of de was aan de lijn drogen in plaats van in de droger. Bij elke tip die je hebt uitgevoerd, kun je een sticker plakken. Zo zie je precies hoeveel stappen je al hebt gezet om energie te besparen. Want nu besparen, is straks een lagere energierekening. Doe je ook mee?

Borrel ideeën
Heb je vragen over energie besparen, je huis verduurzamen, een groenere tuin of een schone leefomgeving? Duurzame ideeën waar je een podium voor zoekt? Of ben je nieuwsgierig wat de stichting allemaal doet? Vrijwilligers vertellen je er tijdens deze middag graag meer over.

Maak kennis met de stichting
Heb je geen specifieke vragen of ideeën? Kom ook dan gezellig langs om op een laagdrempelige manier kennis te maken met Stichting Duurzaam Steenwijkerland, de betrokken vrijwilligers en andere inwoners. De verantwoorde hapjes en drankjes staan voor je klaar. Je bent welkom op donderdag 27 juni bij het Infopunt Duurzaam Doen aan de Kerkstraat 4 tussen 16.00 en 18.00 uur. Gratis en vrijblijvend.

Iedere laatste donderdag van de maand
Handig om te weten! Het Maak Kennis Café is iedere laatste donderdag van de maand. Altijd van 16.00 tot 18.00 uur in het Infopunt Duurzaam Doen.

Related Posts

Leave a Reply