info@dzst.nl
Samen duurzaam!

Word jij onze nieuwe voorlichter in het Infopunt Duurzaam Doen?

Krijg jij energie van mensen informeren over duurzaamheid? Sta je graag mensen te woord en geef je tekst en uitleg als dat nodig is? Dan is deze vrijwillige functie misschien iets voor jou!

We zoeken voorlichters voor het Infopunt Duurzaam Doen. Zij heten bezoekers welkom, beantwoorden hun vragen of zoeken informatie op. Ook zijn zij gastvrouw of gastheer als er een presentatie is.

Vrijwilliger worden bij ons betekent:

  • Je inzetten voor een duurzamer en leefbaar Steenwijkerland
  • Werken in een leuk team dat zich op een innovatieve manier inzet voor duurzaamheid
  • Werken bij een maatschappelijke en informele organisatie
  • Een kleine vergoeding voor je inzet

We zoeken mensen die:

  • Affiniteit hebben met duurzaamheid en zich daarvoor willen inzetten
  • Sociale vaardigheden en een klantgerichte houding hebben
  • Goed in een team kunnen werken

Het Infopunt Duurzaam Doen bevindt zich in de Kerkstraat 4, Steenwijk.

Voorlichter Annemieke:

‘De functie van voorlichter vind ik een leuke en uitdagende functie. Zeker als je bij wilt dragen aan een meer leefbare wereld. Ik ontmoet, vaak milieubewuste, mensen met vragen over bijvoorbeeld het verduurzamen van hun huis, of die meer willen weten over wat ze kunnen doen om de wereld schoner te maken. De gesprekken die ik voer zijn vaak interessant en leerzaam.’

Foto: Martine Sprangers

Duurzaam Steenwijkerland is een stichting die Steenwijkerland duurzamer en leefbaarder wil maken. We huisvesten een aantal projecten, zoals energiecoaches, zwerfvuilteam en sociaal tuinieren. Duurzame initiatieven van inwoners helpen wij verder. Steek jij met ons de handen uit de mouwen?

Heb je belangstelling voor deze vacature? Dan ontvangen we graag een mail van je op robbert@dzst.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Robbert Vlagsma (coördinator): 06-29418194.

Related Posts

Leave a Reply