info@dzst.nl
Samen duurzaam!

Energie besparen = Geld besparen: gratis advies van de energiecoach

Energie besparen = Geld besparen

Het stookseizoen komt eraan en dat betekent dat de energierekening weer omhoog gaat. Ook al zijn de prijzen nu lager, ze zijn nog steeds hoog. Schakel daarom de energiecoach in, want die geeft je slimme en betaalbare tips over energiebesparing. Dat is goed voor het milieu, je wooncomfort én portemonnee.

Voor iedereen
De energiecoach is er voor iedereen in de gemeente Steenwijkerland. Of je nu een huur- of koopwoning hebt, groot of klein woont, alleen of samen. Het advies is helemaal gratis en onafhankelijk.

Advies op maat
De vrijwillige energiecoaches zijn hiervoor speciaal opgeleid. Een bezoek bij jou thuis duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. Tijdens het gesprek kun je aangeven waar jouw behoefte ligt en waar je tegenaan loopt als het gaat om energiebesparing. De energiecoach past het advies helemaal aan op jouw situatie.

Handig stappenplan
Je kijkt samen naar jouw energieverbruik. Bijvoorbeeld naar het soort verlichting, elektrische apparaten en de hoogte van je energierekening. Op basis daarvan krijg je handige bespaartips, praktische informatie en een stappenplan waarmee je direct aan de slag kunt. Met een paar kleine aanpassingen kun je al flink besparen.

Gratis energie bespaartas
Tijdens het bezoek krijg je bovendien een goedgevulde energie bespaartas cadeau. Hierin zitten allerlei handige items. Denk aan radiatorfolie, LED lampen en een tochtstrip. Daarmee voer je direct de eerste maatregelen door.

Meld je nu aan
Wil je ook gratis advies van de energiecoach? Meld je dan nu aan via www.duurzaamsteenwijkerland.nl/energiecoaches

Goedgevulde energie bespaartas – Foto: Martine Sprangers

Related Posts

Leave a Reply