info@dzst.nl
Samen duurzaam!

Primeur: energie bespaartas op maat

Primeur: energie bespaartas op maat

Heb je een hoge energierekening? Wil je energie besparen? Of je huis verduurzamen? De
energiecoach helpt je. Helemaal gratis en onafhankelijk. Dat is goed voor het milieu, je wooncomfort én portemonnee. Onderdeel van het adviesgesprek aan huis is de energie bespaartas. Deze handige tas heeft een nieuwe invulling gekregen. Je krijgt vanaf nu een voucher waarop je zelf de energiebesparende producten kiest die het beste passen bij jouw huis.

Advies op maat
Tijdens het gesprek kun je aangeven waar jouw behoefte ligt en waar je tegenaan loopt als het gaat om energiebesparing. De energiecoach past het advies helemaal aan op jouw wensen en woonsituatie. De vrijwillige energiecoaches zijn hier speciaal voor opgeleid. Een bezoek bij jou thuis duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur.

Handig stappenplan
Zo kijk je samen naar jouw energieverbruik. Bijvoorbeeld het soort verlichting, elektrische apparaten en de hoogte van je energierekening. Op basis daarvan krijg je handige bespaartips, praktische informatie en een stappenplan waarmee je direct aan de slag kunt. Met een paar kleine aanpassingen kun je al flink besparen.

Voucher t.w.v. €45
Tijdens het bezoek krijg je vanaf nu een voucher voor een energie bespaartas op maat. Met de voucher kies je zelf de energiebesparende producten die het beste passen bij jouw woning. Je kunt voor maar liefst €45 aan energiebesparende producten kiezen. Denk aan radiatorfolie, LED lampen, een digitale tijdschakelaar, hygrometer en een tochtstrip. Je vinkt de producten naar keus aan, eventueel met hulp van de energiecoach. Daarna lever je de voucher in bij het Infopunt Duurzaam Doen aan de Kerkstraat 4 in Steenwijk. Vervolgens krijg je de goedgevulde tas mee en kun je thuis aan de slag. Daarmee voer je direct de eerste maatregelen door.

Nieuw: slimme energiemeter
Het nieuwste energiebesparende item is de P1 meter. Hoeveel gas gebruik jij bij het douchen? Wat is het sluipverbruik van jouw apparaten ’s nachts? Met deze slimme energiemeter krijg je direct gedetailleerd inzicht in je stroomverbruik, teruglevering en gas. Dankzij de handige app blijf je op de hoogte van wat er gebeurt.

Gratis & onafhankelijk
De energiecoach is er voor iedereen in de gemeente Steenwijkerland. Of je nu een huur- of koopwoning hebt, groot of klein woont, alleen of samen. Het advies is helemaal gratis en onafhankelijk.

Meld je nu aan
Wil je ook gratis advies van de energiecoach én een goedgevulde energie bespaartas op maat? Meld je dan nu aan via www.duurzaamsteenwijkerland.nl/energiecoaches

Related Posts

Leave a Reply