info@dzst.nl
Samen duurzaam!

Duurzame voornemens

Duurzame voornemens

Wat zijn jouw goede voornemens voor het nieuwe jaar? Komt verduurzamen ook in het lijstje voor? Met Mijn Verborgen Impact kun je jouw impact top 10 in kaart brengen en plannen maken om te verduurzamen. Dat zijn nog eens goede voornemens voor het nieuwe jaar!

Spullen op nummer 1
Mijn Verborgen Impact laat zien waarmee wij in Nederland de meeste impact veroorzaken. Niet alleen de CO2-uitstoot tijdens gebruik wordt berekent. Er wordt ook gekeken naar productie, transport en afdanken. Wat nog belangrijker is: het laat ook zien waar we het beste mee aan de slag kunnen gaan als we effectief willen verduurzamen.

Spullen blijken bij de gemiddelde Nederlander op nummer 1 te staan en de auto op 2. Daarna komen je huis, vlees eten, vliegen en de andere categorieën. Maar niemand is gemiddeld. Breng daarom jouw eigen top tien in kaart via de test. Zo weet je waar jij het beste mee aan de slag kunt.

Gratis test
Via www.mijnverborgenimpact.nl doe je de gratis test. Aan het einde van de test krijg je tips en acties die je direct kunt toepassen in jouw dagelijks leven.

Groene stappen in 2024
Ook wij zitten vol goede voornemens voor 2024 en gaan hier de nodige stappen in zetten. Door het verkleinen van onze negatieve impact en vol in te zetten op de positieve effecten. Doe je ook mee?

Related Posts

Leave a Reply