info@dzst.nl
Samen duurzaam!

Dameskledingruilbeurs op 13 mei in het Infopunt Duurzaam Doen

Heb jij een kledingstuk dat je niet meer draagt maar dat je niet weg wilt gooien? Heb je er weleens aan gedacht om het te ruilen tegen een ander kledingstuk? Zo maak je een duurzame keuze! Om je daarbij te helpen, vindt er op 13 mei een dameskledingruilbeurs plaats in het Infopunt Duurzaam Doen aan de Kerkstraat 4 in Steenwijk. Kom lekker shoppen tijdens deze gezellige avond.

Ook miskopen in je kast? Kleding die je nog nooit gedragen hebt? Ruil ze in voor leuke, ‘nieuwe’ kleding! Het is goed voor je budget, leuk én duurzaam! Zo verzamel je een nieuwe garderobe zonder een cent uit te geven!

Ruilen

‘Als het meezit ga je met een zo goed als nieuw kledingstuk weer naar huis. Het is ook nog gezellig, bij elkaar op het rek shoppen. Hou er wel rekening mee dat je niet per definitie met hetzelfde aantal kledingstukken naar huis gaat als je hebt meegenomen. Maar mijn ervaring is dat ruilen op een liefdevolle manier gebeurt’, zegt Roelie Vijverberg. Zij organiseerde een paar maanden geleden kledingruilbeurs, waar elke deelnemer met plezier en succesvol kleding heeft geruild.

Spelregels

Er is een aantal spelregels. Neem minimaal tien en maximaal honderd stuks zomerkleding voor dames mee. Je mag ook schoenen of accessoires meenemen, als sjaals, sieraden en ceinturen. De kleding moet gewassen en gestreken zijn, in een goede staat en van deze tijd. Neem zelf een kledingrek of een wasrek mee om je kleding te laten zien.

De ruilbeurs begint om 19.00 uur en duurt tot 21.30 uur. In het Infopunt zijn twee paskamers aanwezig,
Zin om mee te doen? Neem dan contact op met Roelie Vijverberg, 06-15449378

Related Posts

Leave a Reply