info@dzst.nl
Samen duurzaam!

Gratis lezing: 7 ingrediënten voor een gezonde balans

7 ingrediënten voor een gezonde balans

De Verspillingsvrije Week van maandag 11 tot en met zondag 17 september staat in het teken van Samen Tegen Voedselverspilling. In het kader daarvan organiseren we woensdag 20 september een gratis lezing. Grietje Bakker van The Taste Of Love is voedingscoach en vertelt je deze avond alles over een gezonde en duurzame balans op het gebied van voeding en leefstijl.

Ontdek de 7 ingrediënten
Meer geluk, rust, energie, gezond oud worden. We willen het allemaal, maar geven onszelf niet de juiste input. Voor een gezonde balans heb je 7 ingrediënten nodig. Stuk voor stuk zijn ze even belangrijk en samen zorgen ze voor de totale input. Daarom deelt Grietje tijdens deze lezing dé 7 ingrediënten voor een gezonde balans in jouw leven: “Ik combineer mijn kennis en ervaring over voeding en leefstijl met het brein. Want als je écht wilt veranderen, begint dat in je hersenen.”

Dit is wat je ontdekt

  • Wat de grootste fouten zijn die we bijna allemaal maken
  • Welke 7 ingrediënten de basis zijn voor een gezonde balans
  • Hoe je deze keer écht kunt veranderen en dit ook volhoudt

Herkenbaar
Wilma haar reactie na de lezing: “Wat een herkenbaar verhaal. Vanuit haar eigen ervaring geeft ze goede tips waar je direct mee aan de slag kunt. Het heeft mij meer inzicht, kennis en motivatie gegeven om ook rustmomenten te plannen in plaats van altijd maar aan te staan. Grietje, bedankt voor deze enthousiaste en waardevolle lezing!”

Gouden tips
Ben jij ook benieuwd naar de gouden tips voor een gezonde, duurzame leefstijl die je heel makkelijk kunt toepassen? Meld je dan nu aan via info@dzst.nl. We beginnen om 19.30 uur in het Infopunt Duurzaam Doen aan de Kerkstraat 4 in Steenwijk en sluiten rond 21.00 uur af.

Praktische adviezen
In 1,5 uur tijd deelt Grietje super veel waardevolle tips en praktische adviezen. Daarna zet jij direct de eerste stappen naar een:

  • Top gezondheid
  • Sterk immuunsysteem
  • Energiepeil wat hoog blijft
  • Brein dat goed functioneert
  • Fysieke gestel dat lekker met je meedoet

Leerzaam
Eline vertelde na afloop: “Tijdens de lezing van Grietje kwamen er veel herkenningspunten uit mijn dagelijks leven naar voren. Te weinig slaap, steeds trek in tussendoortjes, stress en zo kan ik nog wel even doorgaan. Grietje liet ook de andere kant zien: hoe kom je in balans. Ze vertelde er zo enthousiast en vol passie over. Grietje weet waar ze het over heeft en heeft alle kennis in huis om je te helpen naar jouw nieuwe lifestyle. Heel erg bedankt voor je leerzame woorden!”

Alle info op een rij

Related Posts

Leave a Reply